Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

UptoDate-Medotomy Eğitim Duyurusu

Değerli akademisyenlerimiz,

Kurumsal abonelik erişiminizin bulunduğu ve tanıtımını yapacağımız online tıp kaynaklarına evlerinizden ve mobil uygulamalardan erişim ve içerikte aradığınız bilgileri hızlı ve kolayca nasıl erişebileceğinizin anlatıldığı online kullanıcı eğitimimize davetlisiniz!

 

Tarih: 4 Mayıs 2023, Perşembe

Saat: 12:30

Zoom Toplantısına Kayıt Linki: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIqceCrrjkiHNwxSkjMrtHIuYDD9-Mc4WyJ 

 

UpToDate veritabanı, 25 Uzmanlık alanında,7400’den fazla uzman doktor tarafından hazırlanan 12.300’den fazla konu içeriğine erişim sunmakta olan kanıta dayali bir klinik karar destek sistemidir. UpToDate; sürekli güncellenen, kanıta dayalı klinik bilgilerle donatılmış ve kullanımı kolay arayüzü ile dünyanın en çok kullanılan klinik bilgi kaynakları arasında yer almaktadır. Doktorlar tarafından hastalık teşhisinde bulunulması, tedavi planı hazırlanması ve klinik bilgilerin hızlı ve etkin şekilde paylaşılmasına olanak verecek şekilde tasarlanmıştır.

 

Medotomy, dijital bir tıp eğitimi platformudur. İçerisinde TUS, USMLE ve komite sınavlarına yönelik kapsayıcı ve eksiksiz eğitimleri bulabilirsiniz.

· 11 TUS kitabı (6 temel bilim + 5 klinik bilim) ve bu kitaplarla bütünleşmiş konu anlatımlarını içerisinde barındıran ilk dijital eğitim platformudur.

· Tüm eğitmenler öncesinde fiziki TUS eğitim kurumlarında görev almış ve eğitim vermiş tecrübeli ve alanında yetkin eğitmenlerdir.

· Klasik eğitimin dışında binlerce nimonik (hafıza yardımcı öğrenme tekniği) ile eğitimler zenginleştirilmiştir.

· TUS kitapları görsel olarak zenginleştirilmiş ve okuyucu dostu şeklinde hazırlanmıştır.

· Ders içeriklerine 7/24 ve sınırsız (dinleme sınırı olmadan) ulaşabilirsiniz.

· Tıp eğitimi alanında kullanıcı kolaylığı açısından en pratik ve en kolay eğitim platformudur.

 

 

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

 

Saygılarımızla,

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Telefon: 0366 280 16 06 E-Mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.