Değerli Araştırmacılarımız,

Tübitak Ulakbim Ekual projesi kapsamında Wiley yayınevi ile yapılan oku-yayımla anlaşması çerçevesinde gerçekleştirilecek “TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY Ücretsiz Açık Erişim Makale Yayımlama Anlaşması Temel Unsurları ve Açık Erişim Yayıncılıkta Son Gelişmeler” webinarına davetlisiniz. Katılım için kayıt linkinden kayıt yapılması gerekmektedir.

Webinar Adı: TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY Ücretsiz Açık Erişim Makale Yayımlama Anlaşması Temel Unsurları ve Açık Erişim Yayıncılıkta Son Gelişmeler

Kayıt linki: https://register.gotowebinar.com/register/7920159821339834716

Tarih: 8 Kasım 2023

Saat: 10:00-11:00 (TR Saati)