Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

SPORTDiscus with Full Text Deneme Erişimi

Değerli Kullanıcılarımız,

SPORTDiscus with Full Text veri tabanı 1 Ocak 2023 tarihine kadar Üniversitemiz Deneme Erişimine açılmıştır.

SPORTDiscus veri tabanı erişim adresi: http://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=s3h

Kampüs dışından erişim için: https://kutuphane.kastamonu.edu.tr/vetisbt/

Spor Bilimleri alanında birincil danışma kaynağı olan bu bilgi bankası için aşağıda belirtilen tarihte online eğitim verilecektir.

 

Online eğitim ile ilgili birkaç not:

· SPORTDiscus with Full Text veri tabanının içeriği ve kullanımı ile ilgili 12 Aralık Pazartesi 2022 saat 14:00 – 15:00 arası Zoom üzerinden bir eğitim toplantısı yapılacaktır, https://youtu.be/K4ytwqXiEH8  adresinde detaylar yer almaktadır.

· Kayıt linkine erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

SPORTDiscus with Full Text veri tabanı nedir?

 

· SPORTDiscus with Full Text veri tabanı, spor ve spor hekimliği araştırmaları için hazırlanmış eksiksiz bir veri tabanıdır.

· Bu otorite veri tabanı, SPORTDiscus indeksinde en çok kullanılan dergilerin çoğu için tam metin erişim sunmaktadır.

· Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Egzersiz ve Spor Bilimleri, Rekreasyon, Atletik Eğitim, Egzersiz Bilimi, Fitness, Fizik Tedavi, Beslenme ve Spor Yönetimi gibi çeşitli konularda 440’dan fazla aktif, tam metin ve hakemli dergi içermektedir.

· Web of Science veya Scopus içerisinde indekslenen yüzlerce dergiye tam metin erişim imkânı sunar. · SPORTDiscus Veri Tabanı ile ilgil detaylı bilgi için buraya, konulara göre başlık listesini incelemek isterseniz de buraya tıklamayı unutmayınız.

 

Saygılarımızla,

 

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Telefon: 0366 280 16 06 E-Mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.