LibraryTürk E-Kitap Veritabanı Deneme Erişimi

Değerli kullanıcılarımız,

LibraryTürk E-Kitap Veritabanı 03 Aralık 2024 tarihine kadar Üniversitemiz deneme erişimine açılmıştır.
Hakkında:
LibraryTürk, basılı kitapların e-kitap formatına dönüştürülerek okuyuculara sunulduğu, yapay zekâ destekli bir e-kitap portalıdır. Kullanıcılara literatür tarama ve erişim imkanı sunarak, sektörde öncü bir platform olma özelliği taşımaktadır. Ar-Ge projesi olarak geliştirilen LibraryTürk, yapay zekâ tabanlı, kullanıcı dostu ve kurumsal abonelik modeline göre erişim hakkı tanıyan bir veri tabanıdır.
Temel Özellikler:
  • Kolay Erişim: 50+ yayınevi, 12 kategori ve 9100+ güncel e-kitap ile hızlı erişim.
  • Yapay Zeka Tabanlı Arama: Kullanıcı dostu arayüz ile detaylı arama imkanları.
  • Gelişmiş Okuma Seçenekleri: Okuma, gezinme ve işaretleme için çeşitli seçenekler.
  • Kesintisiz Destek: 7/24 hizmet ve müşteri temsilcisi desteği.
Erişim Bilgisi: Kurumsal mail hesabı ile (@kastamonu.edu.tr, @ogr.kastamonu.edu.tr) kampüs içi veya dışından sisteme üye olabilir ve Proxy veya VPN gereksinimi olmadan e-kitapları görüntüleyebilirsiniz.
Destek: Herhangi bir aktivasyon veya lisanslama sorunu için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresinden ya da üye panelindeki destek talebi menüsünden yardım alabilirsiniz.
LibraryTürk Kullanıcı Kılavuzu 📖
LibraryTürk Kullanıcı Dokümanı