Kariyer Merkezi Tarafından Düzenlenen Yeni Öğrenciler İçin Oryantasyon Programı 24-25 Eylül 2024

Kastamonu Üniversitesi’nde 2024-2025 Akademik Yılı’na adım atan öğrenciler için Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'miz tarafından düzenlenen oryantasyon programının ilk günü, 24 Eylül 2024 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Salonu’nda gerçekleştirildi. 2024-2025 Akademik Yılı’nda Kastamonu Üniversitesi’ni tercih eden yeni öğrencilerin üniversite yaşamına uyum sağlamalarını ve akademik süreçlerle ilgili bilgi edinmelerinin amaçlandığı program, 25 Eylül’de gerçekleştirilen oturumlarla sona erdi. Oryantasyon programı kapsamında öğrencilerin üniversiteye daha iyi uyum sağlamaları amacıyla akademik süreçler, kampüs yaşamı ve kütüphane kullanımı hakkında bilgiler verildi.