Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

A’dan Z’ye Scopus Eğitim Serisi

Değerli kullanıcılarımız,

19-22 Eylül tarihleri arasında, Türkiye çapında çevrimiçi düzenlenecek “A’dan Z’ye Scopus Eğitim Serisi”ne davetlisiniz.

Eğitim serisinde katılmak istediğiniz oturumlara ayrı ayrı kayıt yapmanız gerekmektedir. Ücretsiz ve Türkçe dil desteği ile sunulacak eğitim serisi boyunca konusunda uzman eğitmenlere sorularınızı yöneltme fırsatı bulabileceksiniz.

A’dan Z’ye Scopus Eğitim Serisi

· Scopus’a Giriş

Konusunda uzman eğitmenler tarafından sunulan “A’dan Z’ye Scopus Eğitim Serisi”, Elsevier'in kapsamlı özet ve atıf veri tabanı olan Scopus'un çok yönlü kullanım alanlarını ve araştırmalarınıza nasıl katkı sağlayabileceğinizi anlatan değerli bilgiler içeriyor.

19 Eylül 2023, Salı

Saat: 16:00

Kayıt İçin >

· Scopus ile Araştırma Destek Başarınızı Artırma

Bu webinarda, araştırma ve çalışma alanınızı nasıl Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları (SDG) bazlı analiz edebileceğinizi ve hâlihazırda hibe vs. ile desteklenmiş araştırma ve araştırma projeleri ile karşılaştırabileceğinizi göstereceğiz.

20 Eylül 2023, Çarşamba

Saat: 16:00

Kayıt İçin >

 

· Scopus ile Doğru Dergi Seçimi

Araştırmanız için doğru dergiyi seçmek, kaliteli hakem değerlendirmesi için doğru uzmanlığa erişebilmenin yanı sıra, çalışmanızın yayınlanabilmesi ve görünürlüğü için çok önemlidir. Bu oturum, size alanınızdaki ilgili dergileri etkili bir şekilde aramak için gerekli bilgi ve araçları sunuyor.

21 Eylül 2023, Perşembe

Saat: 16:00

Kayıt İçin >

 

· İleri Seviye Araştırma Analizi

Bu oturumda, Scopus verilerine dayalı sunulan hizmetleri, araçları ve çözümleri kullanarak araştırmanızı daha üst seviyelere ulaştırabilmenin yollarını öğrenebilirsiniz. Ek olarak

araştırmacıların ilgi alanları ve gelişmekte olan araştırma disiplinleri hakkında önemli bilgiler elde etme, gelişmiş veri entegrasyonu için API'lere erişme, hibe/destek fırsatlarını keşfetme gibi konularda SciVal'den nasıl yararlanılabileceği anlatılacaktır

22 Eylül 2023, Cuma

Saat: 16:00

Kayıt İçin >

 

Saygılarımızla,

 

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Telefon: 0366 280 12 50 E-Mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.