Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Yeni Veritabanı - PQ Ebook Central

Değerli Kullanıcılarımız,

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 2024 yılı için PQ Ebook Central veritabanına abone olunmuştur.

Erişim adresi: https://ebookcentral.proquest.com/lib/kastamonu

Kampüs dışından erişim için: https://kutuphane.kastamonu.edu.tr/vetisbt/ 

İçerik:

PQ Ebook Central 264.000 elektronik kitap içermektedir. İşletme ve Ekonomi, Antropoloji, Bilgisayar ve IT, Güzel Sanatlar, Mühendislik ve Teknoloji, Eğitim, Tarih, Dil ve Edebiyat, Tıp, Psikoloji, Fiziki Bilimler, Fen Bilimleri, Din ve Sosyal Bilimler gibi 15 ana konu başlığı altında sınıflandırılmış yüzlerce alt başlık içermektedir.

Abonelik kapsamında erişilen ortalama 264.000 kitabın içerisinde yaklaşık 40.000 kitap platformda DRM-Free olarak bulunmaktadır (İndirme, yazdırma, kopyalama sınırı yok).

Basit ara yüzü sayesinde kullanıcıların kolaylıkla keşif yapmalarına imkân tanır. Kitaplarınızı offline olarak da okumanıza imkân tanımak amacıyla kitapları dizüstü bilgisayar, masa üstü bilgisayar, mobil cihazlar (IOS, Android cep telefonları ve tabletler) üzerine indirmenize imkân tanır.

Ebook Central, bazı önemli yayınevleri de dâhil olmak üzere binlerce yayıncıdan gelen milyonlarca başlığa erişim sağlar:

Taylor & Francis

Wiley

Pearson

Oxford University Press gibi.

Saygılarımızla,

 

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Telefon: 0366 280 1250 E-Mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.