Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

UpToDate Aboneliği

Değerli Kullanıcılarımız,

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 2023 yılı için UpToDate Klinik Karar Destek Sistemi’ne abone olunmuştur.

Uzaktan/Ev/ofis/mobil cihazlardan erişim için kayıt kılavuzu ekte bilgilerinize sunulmuştur. İlk kayıt için UpToDate ‘e kurum/kampüs internet ağından girilmesi gerekmektedir. Kurum internet ağından girildiğinde herhangi bir e-posta adresi ile kayıt oluşturabilirsiniz.

Erişim adresi: www.uptodate.com/online 

Uzaktan/Ev/ofis/mobil cihazlardan erişim için kayıt: https://www.uptodate.com/home/uptodate-watch-how-to-register

NOT: Kişisel hesabınıza 90 günde bir kez kurum bilgisayarlarından www.uptodate.com/online adresi üzerinden Log In/Giriş yapılması gerekmektedir. Yapılan her girişten sonra erişim süresi otomatik olarak 90 gün uzamaktadır.

Mobil kullanım video kılavuz: https://www.uptodate.com/home/uptodate-mobile-apps-demo 

Kayıt/Mobil Erişim Kılavuzu için tıklayınız.

UpToDate Nedir?

UpToDate; sürekli güncellenen, kanıta dayalı bilgilerle donatılmış ve kullanımı kolay ara yüze sahip bir veritabanıdır. UpToDate; doktorlar tarafından hastalık teşhisinde bulunulması, tedavi planı hazırlanması ve klinik bilgilerin hızlı ve etkin şekilde paylaşılmasına olanak verecek şekilde tasarlanmıştır.

 

UpToDate İçerik Bilgileri:

UpToDate veri tabanı, 25 Uzmanlık alanında, 7300’den fazla uzman doktor tarafından hazırlanan 12.000’den fazla konu içeriğine erişim sunmakta olan kanıta dayalı bir klinik karar destek sistemidir. UpToDate; sürekli güncellenen, kanıta dayalı klinik bilgilerle donatılmış ve kullanımı kolay ara yüzü ile dünyanın en çok kullanılan klinik bilgi kaynakları arasında yer almaktadır. Doktorlar tarafından hastalık teşhisinde bulunulması, tedavi planı hazırlanması ve klinik bilgilerin hızlı ve etkin şekilde paylaşılmasına olanak verecek şekilde tasarlanmıştır.

Saygılarımızla,

 

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Telefon: 0366 280 16 06

E-Mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.