Değerli Kullanıcılarımız,

AYEUM (Araştırma Yöntemleri Eğitim ve Uygulama Merkezi) veri tabanı 02/11/2022 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır. Kurumsal mail hesabı ile kayıt olan herkes 02/11/2022 tarihine kadar 10 adet dersi izleyebilir.

Erişim adresi: www.ayeum.com
KAYIT VE ERİŞİM

• Üniversite personel ve öğrencileri veri tabanına bireysel giriş yaparak erişim sağlamaktadırlar.
  • Personel ve öğrenciler  sisteme üye ol kısmından sadece kurumsal mail adresleriyle üye olmalıdırlar.
  • Mail uzantısı kastamonu.edu.tr veya ogr.kastamonu.edu.tr olmalıdır.
  • Üye olduktan sonra mail adresinize  bir doğrulama kodu gelecek ve onayladığınız takdirde sorunsuz giriş yapmış olacaksınız.
  • Üye olurken bir sorun yaşıyorsanız. AYEUM sitesindeki bize yazın kısmından destek talep edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ