image1 image2 image3 image4

EKUAL kapsamında üniversitemizin kullanımına açık olan iThenticate-İntihal Analiz Programı ile ilgili lisansa aykırı kullanımların tespit edildiği iThenticate-İntihal Analiz Programının lisans gereği öğrenci ödevleri ve tezler için kullanılmaması gerektiği buna ilaveten sadece doktora derecesi ve üzerinde akademik yetkinliğe sahip öğretim üyelerine kullanım hakkı verildiği, tez kontrolü yapan hesapların yetkili firma tarafından tespiti durumunda lisansa uymayan kullanıcı hesaplarını kapatmak durumunda kalınabileceği ilgili firma tarafından tarafımıza bildirilmiştir.

Bu tür çalışmalar için abone olduğumuz TURNİTİN veri tabanının kullanılması gerekmektedir.

NOT: Buna istinaden doktora ünvanı altında ki tüm kullanıcılarımızın erişim hakkı engellenmiştir.

TURNİTİN programına kayıt yaptıracak Üniversitemiz mensuplarının isim-soy isim , mail adresi ve çalıştıkları birim bilgilerini Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail atarak bildirmeleri gerekmektedir.