WoS - Preprint Citation Index Erişim Hakkında

Değerli kullanıcılarımız,

Web of Science platformu içerisinde yer alan Preprint Citation Index veri tabanı erişime açılmıştır.

Preprint Citation Index ile disiplinler arasında ön baskı literatüründeki en son buluşları hızlı bir şekilde bulabilir, yeni bulgular mevcut olduğunda bildirim alabilir, bir fikrin gelişimini daha eksiksiz bir şekilde izleyebilir ve hakem değerlendirmesinden geçmeyen kaynakların güvenilirliğini değerlendirebilirsiniz.

Ekte, Türkçe ve İngilizce kullanım rehberleri yer almakta olup eğitim Webinar kaydına libguides https://share.vidyard.com/watch/kGBSc7AWyfzWSrgMvPDKDr  adresinden erişebilirsiniz.

Başvuru rehberi Türkçe için tıklayınız.

Başvuru rehberi İngilizce için tıklayınız.

Saygılarımızla.

Telefon: 0366 280 16 06