Webinar: Wiley's Journals: How They Can Help Researchers and How To Submit Your Manuscript

Wiley Yayınevi tarafından EKUAL kapsamında erişime açık bulunan Wiley dergi koleksiyonu hakkında ve Wiley dergilerinde yayın yapma konularında webinar düzenlenecektir.  Webinar dili İngilizce olacaktır. Webinarın detayları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Başlık: Wiley's Journals: How They Can Help Researchers and How To Submit Your Manuscript

Gündem:

Wiley Online Library platformunun etkili kullanımı ve dergiler

Yayın yapma konusunda bazı önemli ipuçları

- Yazar kopyasının dergiye gönderilmesi

- Yazar rehberlerini platform üzerinde bulma

- Dergilerin amaç ve kapsam bölümlerini platform üzerinde bulma

Tarih: 27 Eylül 2022, Salı

Saat: 10:00 (Türkiye Saati)

Kayıt Linki (Kayıt Zorunlu): http://ow.ly/lhf250KLOaE

Telefon: 0366 280 16 06