Taylor&Francis Webinar - Akademik Dergilerde Yayın Yapma

Taylor&Francis yayınevi tarafından 12 Mayıs 2022 Perşembe saat 10:00’da düzenlenecek eğitimin detayları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Akademik Dergilerde Yayın Yapma - Taylor&Francis

Çalıştay, aşağıdaki konuları örneklerle kapsayacak ve soru sorma fırsatını tanıyacaktır:

• Bir dergi nasıl değerlendirilir?
  • Açık erişim avantajları ve zorlukları
  • Makalenizi yayına hazırlamak
  • Araştırma ve yayın etiği: yayın etiğine genel bakış
  • Hakem incelemesi temelleri: inceleme yorumlarına nasıl yanıt verileceğine ilişkin önerilerle birlikte genel bakış
  • Tipik reddetme nedenleri ve bunlardan kaçınma

Tarih ve Saat: 12 Mayıs 2022, Perşembe 10.00-11.30

Kayıt: https://attendee.gotowebinar.com/register/3899550351024788236?source=Announcement+email+EBSCO

Webinar Hakkında:

Yayıncılık, çoğu akademisyenin profesyonel kariyerlerinde en az bir kez yayınlamak zorunda olduğu, araştırmacı sürecinin ayrılmaz bir unsurudur. Araştırmacılar ayrıca sürekli gelişen bir yayıncılık ortamını yönetmelidir. Bu çalıştay, sınırlı yayıncılık deneyimine sahip erken kariyer dönemindeki araştırmacılar için tasarlanmıştır. Sürecin daha iyi anlaşılmasını sağlamak ve başarılı olmalarına yardımcı olmak için rehberlik sağlamak üzere özellikle Açık Erişim’ e odaklanarak akademik yayıncılığın mevcut durumuna temel bir genel bakış sağlayacaktır.

Telefon: 0366 280 16 06

Adres: Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi