Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Ortopedi Dünyası için Ücretsiz Bir Keşif Aracı: OrthoSearch

Bone&Joint Publishing tarafından ortopedi uzmanları için tamamen ücretsiz bir platform oluşturulmuştur. Ortopedi ve travmatoloji alanında çalışan herkes bu platform üzerinden ilgilendikleri alanda yayımlanan makaleleri, konferans tutanaklarını, podcastleri, videoları ve çok daha fazlasını ücretsiz olarak tarayabilmektedir. Yine ücretsiz olarak bir üyelik oluşturdukları takdirde ilgilendikleri konularda yeni içerik eklendiğinde de bildirim alabilirler.Veritabanı üzerinde OA (Açık Erişim) olmayan içerikler için tam metin erişimi mevcut değil ancak araştırmacılar, kendilerine gereken içerikleri nerede bulabilecekleri konusunda fikir sahibi olabilirler. Ayrıca video ve podcastlerin çok büyük bir kısmı eksiksiz şekilde erişime açıktır.

Erişim için: https://orthosearch.org.uk/Home

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ