Elsevier ClinicalKey Deneme Erişimi

Elsevier ClinicalKey veritabanı 6 Aralık 2022 tarihine kadar Üniversitemiz deneme erişimine açılmıştır.

Kampüs/Kurum içinden Erişim Adresi: http://www.clinicalkey.com/

Uzaktan Erişim: Uzaktan/mobil erişim için kayıt broşürüne ulaşmak için tıklayınız.

Elsevier yayınevine ait ClinicalKey aranılan klinik bilginin bulunmasını ve uygulanmasını kolaylaştırarak klinik kararları destekleyen bir klinik arama motorudur. ClinicalKey veritabanı içinde 37 tıbbi uzmanlık alanı yer almaktadır. Doody Core Titles E-Kitap listesi içinde yer alan Elsevier kitaplarının %95’inden fazlası ClinicalKey kapsamı içinde bulunmaktadır.

Adres: Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Kuzeykent/KASTAMONU