Dijital Tıp Eğitim Platformu Medotomy Deneme Erişimi

Dijital Tıp Eğitim Platformu  Medotomy 31 Aralık 2022 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır. Dijital bir tıp eğitimi platformu olan Medotomy içerisinde TUS, USMLE ve komite sınavlarına yönelik kapsayıcı ve eksiksiz eğitimler yer almaktadır.

Erişim adresi: https://www.medotomy.com/

Kayıt ve kullanım kılavuzu:

www.geminibilgi.com.tr/dosyalar/Medotomy_Kullanma_Kilavuzu_Video.mp4

Erişim için öğrencilerimiz ve akademik personelimizin erişim adresinden kurumsal e-mail adresleri (@ogr.kastamonu.edu.tr ya da @kastamonu.edu.tr) ile sağ üstteki “kayıt ol” alanından şifrelerini oluşturarak kayıt yapması gerekmektedir.

Medotomy nedir?

Medotomy dijital bir tıp eğitimi platformudur. İçerisinde TUS, USMLE ve komite sınavlarına yönelik kapsayıcı ve eksiksiz eğitimleri bulabilirsiniz.

Medotomy'nin avantajları nelerdir?

1. 11 TUS kitabı (6 temel bilim + 5 klinik bilim) ve bu kitaplarla entegre konu anlatımlarını içerisinde barındıran ilk dijital eğitim platformudur.
  2. Tüm eğitmenler öncesinde fiziki TUS eğitim kurumlarında görev almış ve eğitim vermiş tecrübeli ve alanında yetkin eğitmenlerdir.
  3. Klasik eğitimin dışında binlerce mnemonik (hafıza yardımcı öğrenme tekniği) ile eğitimlerimiz zenginleştirilmiştir.
  4. TUS kitapları görsel olarak zenginleştirilmiş ve okuyucu dostu şeklinde hazırlanmıştır.
  5. Ders içeriklerine 7/24 ve sınırsız (dinleme sınırı olmadan) ulaşabilirsiniz.
  6. Tıp eğitimi alanında kullanıcı kolaylığı açısından en pratik ve en kolay eğitim platformudur.

Telefon: 0366 280 16 06